Friday, March 31, 2006

Den nye fiksering

Her er stille, jeg ved det godt... Men helt ærligt: uden min behandlings / barnløshedsfiksering, ja så er jeg altså desværre et ret gennemsnitligt menneske med et usædvanligt kedeligt liv... så hvad søren skal jeg skrive om?

Men eftersom fiksering har virket så godt for mig i de sidste par år, og har skaffet mig en trofast læserskare, ja så må jeg jo se om jeg kan gøre mig selv kunststykket efter - blot med en ny type fiksering...

Og jeg er jo begyndt så småt, ikke? Kroppen min har været genstand for adskillige hadske indlæg på denne blog, men lad os se om den kan bruges til at skrive lidt om, eventuelt også mere positive indlæg.... eller er det at bede om for meget?

Så mit nye bud på en fiksering, er altså min krop. Og ingen fiksering uden en usund vrede, vel? Så istedet for at være vred på kroppen over at den er uduelig og ikke kan bruges til det den skal, så lad os skælde den ud over at være blevet småbuttet i løbet af de sidste par år. Og derefter kræve at den skal laves om....

For æggeledere kan vi ikke få igen, men figuren burde kunne hives tilbage - med lidt hårdt arbejde, ikke sandt? Og det er jeg så lige så langsomt gået igang med. Er i hvertfald begyndt at tage sol jævnligt - uden 2 grads forbrændinger til følge på nuværende tidspunkt - og så har jeg sandelig meldt mig ind i et motionscenter *shock og gisp lyder igennem lokalet* og har enddog været dernede og træne *flere publikummer besvimer*...

Ok, indrømmer at det er for tidligt at vinke farvel til Marilyn - men forhåbentlig skrumper hun lige så stille...

Et før og efter billede siger I? I må da have spist søm....

Labels: ,

8 Comments:

At 8:13 AM, Blogger soesterlystig said...

Jeg vil sgu' se før og efter billeder! Og jeg har ikke spist søm... Æj.. gid jeg kunne gøre dig kunsten efter - min krop trænger også til noget seriøs renovering...:-)

 
At 10:28 AM, Anonymous Anonymous said...

hej Amocca

må nogen (ikke dig) linke til en blog man ikke kommenterer på uden at spørge bloggeren først?

 
At 1:05 PM, Blogger Solsikke said...

Jeg vil oss' se før og efter billeder. Søm tror jeg nu faktisk ikke at jeg har spist - bare ganske almindelig kantinefrokost.

Held og lykke med renoveringen. Det lyder som et spændende emne!

God weekend!

 
At 4:09 PM, Blogger Amocca said...

må man linke uden at spørge? tjaaa... det må man vel egentlig godt - men det er da høfligst at spørge om lov...

Men jeg tror ikke der er nogen rettighedslov der forbyder folk at linke til andre folks hjemmesider...

Amocca

 
At 5:19 PM, Blogger Spirren said...

Jeg glæder mig til at følge din nye fiksering:-)
Og til at fange dig over messenger.....

Kæmpeknus

 
At 11:11 AM, Blogger GitteK said...

*tsk tsk*
Staaaaakkels Amocca...
TÆNK at man kan synke SÅ dybt?!?

 
At 5:43 PM, Blogger Frøkenhat said...

Jeg er helt klart med på kropsfiksering. Men husk nu, at det ud over selvpinerisk motion også betyder massage, ansigtsbehandlinger, nyt tøj og dyre cremer.

 
At 6:11 PM, Blogger QVINDEN said...

Jamen jeg bør vist gå i samme retning.... Glæder mig til foråret, så bliver det hele lidt nemmere, bilder jeg mig ind i hvert fald :-)

 

Post a Comment

<< Home




Powered by Blogger