Sunday, September 03, 2006

Jeg ved det virkelig ikke...

Så blev det september og imorgen mandag starter 3 dages seminar i Odense. Øv. Jeg er ikke kommet tættere på at tage nogle beslutninger, ej heller at blogge om tankerne bag disse beslutninger. Hvad skal vi gøre, hvad skal vi vælge?

Jeg ved det virkelig ikke...

Med hensyn til at blogge om det... Med seminarets indhold in mente, burde der være rigelig tid til at tænke over blog-indlæg i de næste par dage... øøhm, eller måske var det ikke den bedste måde at indvie sit sidste skoleår på?

Jeg ved det virkelig ikke...

I de sidste dage af august havde jeg bryllupsdag (dejligt) og 2 års jubilæum for "den dag verden gik i stykker" (ikke så slemt som forventet)... Sdste år var jeg sur og tvær og ked af det hele denne dag, men i år var det egentlig ikke så slemt for at være helt ærlig... Handler det om accept? Eller resignation?

Jeg ved det virkelig ikke...

Og nu er det altså september lige pludselig. Og efterår! Har i lagt mærke til det? Det kan godt være at himlen stadig er blå det meste af tiden, men de første blade er ved at blive gule og falde af uden for mit vindue... Jeg får en barnlig lyst til at løbe ud og klistre dem tilbage på træet, men ak, så nemt går det vist ikke. Sommeren er vist ovre, men er jeg klar til det?

Jeg ved det virkelig ikke...

I slutningen af denne måned skal jeg til jubilæumsfest med mine gamle gymnasieklasse. Tænk at vi er blevet så gamle, at vi er sådan nogen der holder jubilæum... Gad vidst hvor mange udover mig der ikke har fået børn endnu? Og hvad skal jeg svare hvis de spørger til det? Har jeg lyst til at fortælle det til alle disse mennesker? Men på den anden side, har jeg så lyst til at lyve hvis jeg bliver spurgt?

Jeg ved det virkelig ikke...

Så det er september, og det slår mig, hvor lang min arkivliste er blevet. Og at jeg så vidt vides, vil fortsætte med at blogge. Kan jeg mon opdele mine arkiver i år, istedetfor i måneder?

Nogen der ved det? For jeg ved det virkelig ikke...

Labels:

7 Comments:

At 1:44 AM, Blogger Amocca said...

og der var tydeligvis heller ingen andre der vidste det :/

 
At 9:35 PM, Anonymous Anonymous said...

Jeg ved det virkelig heller ikke. Kan heller ikke finde ud af tankerne i mit eget hoved for tiden - kan heller ikke tage mig sammen til at skrive dem ned. Og jeg kan slet ikke finde ud af at skrive noget klogt eller brugbart til dig. Håber vi med tiden, finder svar på nogen af spørgsmålene. Men så dukker der sikkert bare nogle nye problemstillinger op.....

Et stort kram skal du have
Tina

 
At 9:38 PM, Anonymous Anonymous said...

Jeg aner ikke, hvordan blogger virker - men mon ikke det burde være muligt?

 
At 9:08 AM, Anonymous Anonymous said...

Kære Amocca

Jeg ved præcis hvad jeg synes du skal gøre. Skal gerne lave en liste til dig i punktform...Det er nemlig altid meget lettere at se hvad man synes andre bør gøre end at se hvordan man selv skal leve sit liv. Selv om jeg ved hvad der er rigtigt for mig at gøre i mit liv, er det endda ikke altid at jeg gør det, fordi følelserne blander sig og jeg derved sommetider kommer til at gøre det modsatte af hvad jeg syntes der var det rigtige.
Jeg tror ikke at du vil kunne bruge min liste til noget som helst, derfor lader jeg være med at skrive den til dig, med mindre du udtrykkeligt be´r mig om at få den. Det er nemlig dig og KUN DIG, der kan træffe beslutninger om hvordan dit liv skal leves. Du er den nærmeste til det. Det er dit liv og dine valg. Husk at leve i nuet og husk at det ikke at vælge også er en slags valg, som medfører en konsekvens. Som jeg vist har skrevet til dig tidligere, så tror jeg at vi er her for at lære...

Knus fra Sine

 
At 4:21 PM, Blogger soesterlystig said...

Hej Amocca - længe siden:-) Jeg står for at skal have fjernet mine æggeledere. Hvor lang tid går der før man kan starte i fertilitetsbehandling efter sådan en omgang? Ved du det?
Kram Søs (din pseudotvilling)

 
At 7:24 PM, Blogger Amocca said...

hej søs - dejligt at høre fra dig :)

I sin tid fik jeg at vide, at jeg skulle holde pause i 4 uger efter operationen...

Held og lykke med det

Amocca

 
At 10:39 AM, Blogger soesterlystig said...

Tak søde:-)

 

Post a Comment

<< Home




Powered by Blogger