Wednesday, November 02, 2005

Nedtælling

Der er under en uge til jeg begynder nedregulering - nedtællingen og klargøringen er i gang.

Jeg har briefet min læsegruppe om hvad der skal foregå, om at der kan forekomme vredesudbrud, irrationel opførsel og grådanfald, og at disse bare skal ignoreres. De har jo den tvivlsomme ære af, at skulle skrive tre projektrapporter sammen med mig sideløbende med forsøget.
Heldige dem.....?

Min krop er også godt igang med at gøre sig klar, ved at få bivirkninger af næsesprayen inden vi overhovedet er gået igang? Men ok, den har jo også været turen igennem et par gange før og ved hvad der venter den...

Rent psykisk er jeg dog i syv sind - og er ikke længere sikker på, at min beslutning er den rigtige... Jeg tænker ved mig selv, at jeg må være vanvittig at tage endnu et forsøg i 2005, når dette år i den grad har været et lorteår... At jeg må være vanvittig at tage et forsøg igen så hurtigt efter nr 2, at det bør man ikke, man bør have tid til mentalt at følge med ovenpå hver negativ blodprøve...

På den anden side, så er der ingen tvivl om, at andet forsøg lige så godt kunne have været foretaget i sidste århundrede, så længe siden synes jeg det er - så mentalt er jeg nok klar (så klar som man nogensinde kan blive til at frivilligt udsætte sig selv for fysisk og psykisk tortur i 2 måneder). Og det lysner jo også. Manden har fået arbejde, jeg bestod alle mine eksaminer, ingen i den nærmeste omgangskreds eller familie har haft forfærdelige ulykker i de sidste par måneder... Måske er året ved at vende, netop som det går på hæld?

Jeg ved det ikke - og jeg tror egentlig at jeg aldrig vil blive psykisk klar til dette forsøg - om jeg så ventede de næste 3 år med at tage det... Det er jo det sidste...

Men vi trækker vejret og koncentrerer os istedet for, om at tælle baglæns ned fra 6 - for så mange dage er der til vi starter.... Klar?

6... 5... 4... 3... 2... 1... go!

9 Comments:

At 3:49 PM, Blogger Frandse said...

Jeg hepper for at året vil have en super god afslutning - selv syntes jeg året har været dejligt, men blev jo også gift:-)
Håber virkelig for jer at det er denne gang, det er jeres tur.

Knus
Anne

 
At 4:07 PM, Blogger HBT said...

Jeg hepper også på at året får en psoitiv afslutning.

Knus

 
At 4:17 PM, Blogger soesterlystig said...

Go girl!!! Vi er lige her!

 
At 4:30 PM, Blogger Unknown said...

Jeg tæller ned og glæder mig til at heppe på dig hele vejen ;) PUK

 
At 5:11 PM, Blogger Mira said...

År 2005 skal bare blive ÅRET som går over i hukommelsen!!! Jeg hepper også med her fra sidelinjen.

 
At 6:40 PM, Blogger Freudika said...

Jeg hepper også gerne med :-)

 
At 7:50 AM, Anonymous Anonymous said...

Jeg tilslutter koret og stiller mig an som en anden cheerleader: You go girl! ..... Goooooooo! :o)

Knus,
M

 
At 11:19 AM, Blogger Spirren said...

Der er kun dine egne regler for, hvornår du er klar til at gå igang, som gælder.

Nu er du her, og jeg ved, at du er klar.

Vær`ligeglad med alle hviserne, de hjælper alligevel ikke, træk vejret helt ned i maven og spænd selen. Turen starter om lidt.

Knus og kærlige tanker M

 
At 3:17 PM, Anonymous Anonymous said...

Jeg tror ikke at det gør nogen forskel på udfaldet om man føler sig klar eller ej. Men husk nu at gøre noget rart for dig selv hver eneste dag. Egenomsorg - det er ski vigtigt!

Jeg håber at I får en rigtig god grund til at skåle nytåret ind (du i børnechampagne)

 

Post a Comment

<< Home




Powered by Blogger