Friday, March 11, 2005

Skuffende scanning

Idag blev jeg scannet for at se hvordan det gik med æglægningen... det var desværre en noget skuffende oplevelse. Der var kun lidt anlæg til æg i den ene stok og ingen synlig tegn på aktivitet i den anden... øv!

Så nu er jeg sat op i dosis på puregon og skal scannes igen om 5 dage for at se hvordan det så ser ud. Så må vi håbe at det er en lidt mere spændende udsigt der møder os på tirsdag...

Jeg ved godt at det ikke er verdens undergang og at det kun er en mindre forlængelse af forsøget, (Vi bliver jo ikke aflyst eller noget) men det var alligevel en stor skuffelse og gik mig meget mere på end jeg havde forventet...

Nå, men skidt nu med det. Iaften tager jeg 150 iu puregon og det gør jeg så de næste 5 dage og så har der bedre at være nogle æg på tirsdag! Basta!

3 Comments:

At 4:39 PM, Anonymous Anonymous said...

Åh, søde. Jeg kan virkeligt godt forstå at du er skuffet. Jeg har også prøvet engang at æggene ikke voksede. Jeg pletblødte også og det var noget værre lort. Men det skal vi ikke snakke om nu.

Jeg håber virkeligt for dig at dine æg reagerer på lidt mere junk. Og jeg krydser for dig på tirsdag.

Kærligst

 
At 5:56 PM, Blogger Spirren said...

Det er vel verdens undergang søde, når man står i det og har håbet på det bedste !

Jeg håber, at det ser meget bedre ud på Tirsdag.

Knus og tanker fra M.S

 
At 10:11 AM, Blogger soesterlystig said...

Ej.. det kan da godt være det ikke er verdens undergang, men jeg kan godt forstå, at du er skuffet. lad os vide om den øgede dosis giver bonus... jeg håber det bedste!
kh Søs

 

Post a Comment

<< Home




Powered by Blogger