Friday, January 13, 2006

Slalom

Jeg har fået rigtigt mange gode, søde, konstruktive og støttende kommentarer på mit sidste indlæg. Disse vender jeg tilbage til en anden dag, når jeg har fået dem bearbejdet i mit hoved.

I mellemtiden må i leve med dette indlæg, som omhandler mig på en slalomtur gennem Århus idag. Jeg sværger, at Århus må være børneby nr 1 i Danmark. Hvis de ikke har gravide maver, så har de barnvogne, en bette en på armen eller to større børn i hånden. Og hvis ingen fysiske børn eller maver er tilstede, så bærer de på en pose bleer eller lignende...

Og så en lettere uhyggelig iagtagelse. Jeg må tydeligvis se enten forvirret, ulykkelig, rodløs eller lignende ud, da jeg nu har udviklet et nyt karaktertræk der hedder "magnet for alverdens sekter"... Jeg er i dag blevet forsøgt hvervet til både scientology og jehovas vidner - det sidste ikke mindre end 3 gange, på 2 timers bytur!

Nu er det ikke for at genere evt. scientologer eller jehovas vidner der måtte læse med her, men hallo!?! Er det bare mig der synes, at det er en lille smule uhyggeligt hvordan de er trænet til at søge ulykkelige mennesker ud af en kæmpe folkemængde?

Godt man har sin iPod, så man kan skrue højt op og prøve at ignorere resten af den samlede befolkning. Se til højre der er en gravid, se til venstre der er en barnevogn, se lige ud der er et jehovas vidne og du bliver jagtet af en scientolog! Man er tvunget ud i cirkler - den mest absurde form for slalom - for at undgå alle disse forhindringer.

De burde være udstyret med små flag på deres hoveder, så jeg vidste hvilken vej omkring dem var den bedste for at undgå den næste...

8 Comments:

At 12:49 PM, Anonymous Anonymous said...

Hej Amokka,

Jeg kom lige forbi, og vil jo lige hilse på.
Jeg deler opfattelsen af Århus Strøg med dig. Jeg var dernede på samme tid som du var- jeg var hende der uden barn og Vågn-op folder i hænderne. (Det er umuligt at komme igennem strøget uden at blive overfaldet af div. naturforeninger osv.)

Jeg læste lige dit kærlighed/had halløjsa. Ja, det er jo sådan det er. Sådan har jeg det også. Jeg har også talt om at fjerne underpartiet, for så vidste jeg at der var en ende på det, og jeg ikke længere skulle drømme og håbe. Jeg har forsøgt at overtale min mand til at finde en fertil kvinde, men han vil squ ikke. Han vil hellere leve uden børn siger han. Han er meget meget sød- men i længden tror jeg ikke på at det ville være bedst for ham.
Anyway, jeg har givet op med Skejby og venter nu på behandling i Kbh. Nu kan det nemlig være nok. Gider ikke flere spontane. Så vi ses på BK.

Knus
Pernille (Morpige)

 
At 2:16 PM, Blogger GitteK said...

Århus ER slem!!!

 
At 4:28 PM, Blogger Unknown said...

Alle planer om at besøge gamle venner i Århus er hermed skrinlagt indtil de får styr på deres barnevogne og gravide maver politik! Det må da lige være noget for den nye borgmester... Eller måske er der ikke stemmer nok i os infertile...
Røvguitar!
PUK

 
At 6:25 PM, Blogger soesterlystig said...

Det er det samme i København - ligemeget hvor man færdes er der gravide eller børnefamilier. Foran mig i køen i Matas stod der en pige og brugte 100 år på at finde ud af om hun måtte spise Hemojern i 20. uge... Jeg var lige ved at begynde at rådgive hende, for jeg vidste mere om at være gravid end lod til at gøre... egentlig skræmmende når man tænker over det... Dog er jeg ikke blevet indbudt til nogen sekter endnu, men lur mig om det ikke er lige om hjørnet!

 
At 6:25 PM, Blogger soesterlystig said...

"end hun lod til at gøre" skulle der stå!

 
At 3:13 PM, Blogger Mira said...

Jeg rejser en del både rundt i landet og i udlandet og JO Århus ER storslem. Det er somom der en graviditetesepidemi blandt alle de studerende. De er bare så unge dem der kommer slæbende med små unger og gravide maver.

 
At 5:03 PM, Blogger Freudika said...

Jeg er med dig her ... jeg var også i Århus igår ... og jeg synes også at jeg blev overfaldet af barnevogne fra alle sider ...

Og så er jeg enig med dig i, at det er skræmmende at de forskellige sekt-folk er så trænede i, at spotte folk der har det dårligt ...

 
At 3:47 PM, Anonymous Anonymous said...

Kære Amocca

Det første år da jeg ikke kunne blive gravid, så jeg gravide maver over alt. Da Freja var død, var det børn og babyer i al almindelighed. Efter tvillingernes død, så jeg tvillingebarnevogne og tvillingemødre over alt. kan huske at jeg var meget tæt på at komme til at græde da jeg sad i venteværelset med en mor til tvillinger som sad og fortalte om hvor hårdt det var at have fået to på en gang, hvor lidt hun fik sovet, og at de havde kollik. Havde sådan lyst til at fortælle hende, at hun bare skulle prise sig lykkelig for to sunde børn. Da vi mistede lille Kristoffer fra Nepal, så jeg smukke brune børn over alt. De var simpelthen ikke til at komme udenom.... Sådan kan focus skifte. Sidder på min mands værksted. Fødslen blev sat i gang i går, men der sker ikke rigtig noget. Er rigtig utålmodig. Skal have taget diverse blodprøver her kl. 16, for at undersøge mig for alverdens leversygdomme. Tænker meget på dig, og håber at du har fået det bedre!

Knus fra Sine

 

Post a Comment

<< Home




Powered by Blogger