Wednesday, April 20, 2005

Ting der ville gøre mit liv nemmere

Vi er i venteposition igen. Dette er ikke noget nyt, men det er en ny form for ventetid. Ventetiden imellem to forsøg. I denne ventetid havde jeg håbet, at jeg evt. kunne skubbe hele dette mareridt lidt bag mig, og prøve at lade som om verden ikke var væltet af sin akse engang sidste sommer...

Og indtil videre er det gået godt. Vi har hygget os, grinet og for så vidt muligt undgået at snakke alt for meget om behandlingen og næste forsøg.

Den behagelig stemning i husholdningen, blev dog i går punkteret, af en uheldig afslutning på en ellers dejlig aften. Vi havde spist middag på en kinesisk restaurant, men desværre været naboer til en højgravid kvinde. Dette slog mig ud af kurs, på trods af mandens elegante forsøg på at aflede slaget. Ved at proklamere, at hun i hans øjne så mere fed end gravid ud... (Gud velsigne min dejlige mand)

Derfor må jeg se i øjnene, at skal ovenstående løfte, om at skubbe barnløsheden i baggrunden, kunne overholdes. Ja, så er det nødvendigt, at enkelte ting, lige skal ændres en smule. Jeg håber at finde støtte i mit lokalsamfund til følgende ændringer, da det virkelig ville lette min hverdag og gøre tingene nemmere:

Det ville gøre mit liv nemmere:

  • At restauranter og andre offentlige steder blev opdelt i fertil / infertil istedetfor ryger/ ikkeryger (fertil området vil være situeret tæt ved toiletterne, med en stor væg omkring)
  • At nogen opfandt en chokolade, som gjorde mig slank og spændstig. Med en krop som Madonnas, uden at behøve at slå knude på mig selv*.
  • At kaffe, cigaretter og vin i rigelige doser, blev erklæret sunde, næringsrige og en del af en god daglig diæt.
  • At folk holdt op med at fortælle mig historier om deres nabos søsters mælkemands kone, som efter 5 års forgæves forsøg, blev gravide efter de anskaffede sig en labrador/mastiff/ gravhund/ rotweiler/ væsel
  • At gravide og småbørnsforældre forbydes på gaden imellem 9 og 21 (selvfølgelig undtaget de fertile områder i restauranter o.lign. steder - jeg er jo ikke urimelig!)

Flere gode forslag? Er der noget vitalt jeg har glemt? Og hvor hurtigt, tror I jeg kan få disse forslag sat i drift, så det igen bliver sikkert at vandre ud i verden, uden angst for en gentagelse af gårsdagens komaoplevelse, gråd og tænders gnidsel...





*Madonna, der her forsøger at opnå en lækker krop ved at slå knude på sig selv, istedetfor at bruge føromtalte slankechokolade. Da jeg forudser et smut på skadestuen med en dislokeret hofte, skulle jeg forsøge mig med samme trick, sætter jeg min lid til at chokoladen snarest finder vej til min postkasse...

11 Comments:

At 1:21 PM, Blogger soesterlystig said...

Gode pointer, jeg har én tilføjelse: At venner og familie venter med at få flere børn til jeg har fået mit første...
Det er da ikke urimeligt, vel?
Søs

 
At 1:26 PM, Blogger Amocca said...

absolut ikke urimelig pointe søs - bør absulot sættes på listen

amocca

 
At 2:55 PM, Blogger Mira said...

Jeg har også en som er yderst rimelig :-) At det blev forbudt at fremvise småbørn på arbejdspladsen.

Når der sker kommer der altid en sand regn af spørgsmål om hvornår jeg skal have børn osv. fordi jeg er den eneste i den såkaldt fødedygtige alder her som ingen børn har.

 
At 3:15 PM, Anonymous Anonymous said...

Må jeg tilføje gravide maver på arbejdspladsen? Vi har ikke mindre end 5 af slagsen og jeg arbejder endda i den mandsdominerede IT verden

 
At 3:33 PM, Blogger Amocca said...

Aaah, men Rikke og Mira, jeres problem bliver automatisk udelukket når punkt 5 træder i kraft - hvor gravide kvinder og forældre med småbørn ikke må færdes offentligt mellem 9 og 21...

Amocca

 
At 3:59 PM, Anonymous Anonymous said...

På mit arbejde møder vi allerede kl 8. Så skal du udvide spærretiden :)

Jeg vil også foreslå at ALT børne/baby/gravid relateret blev forbudt i medierne

 
At 5:15 PM, Blogger Unknown said...

Hvilket Paradis du der beskriver ;) Jeg må også bede om udvidet spærretid - og er stor tilhænger af censureringen af medierne. En af de reklamer jeg hader allermest er ham fyren der gerne vil vinde i lotto, men han sidder i virkeligheden til fødselsforberedelse. Jeg blir så arrig hver gang; HAN HAR JO ALLEREDE VUNDET DEN STORE GEVINST!!!

PUK

 
At 5:19 PM, Blogger Amocca said...

Igen, et yderst rimeligt forslag, at forbyde alt børne/baby/gravid relateret i medierne... og ikke et jeg kan se mange problemer med at få igennem ;)

Amocca

PS. og en udvidelse af spærretiden ser jeg heller ikke som umulig

 
At 7:11 PM, Blogger HBT said...

Gode forslag amocca og også dem som de andre har tilføjet. Det ville gøre det hele SÅ meget lettere at man ikke skal kvæles i det hele tiden.

Især den med at venner + familie skal vente med at få flere poder. Det kunne da være så dejligt.

Håber alle forslagene bliver besluttet ved den næste lovændring ;-)

Knus

 
At 7:38 AM, Blogger GitteK said...

Så godt! Amocca, stiller du ikke op til amtsvalget næste gang???
-om ikke andet så må det da kunne indføres i Århus amt...
Nå ja, du kunne jo også bare gå direkte efter Foghs stol, meeeen er ikke sikker på at jeg magter at skulle vente 4 år...
I øvrigt synes jeg at du skal få indført at sygesikringen og "Danmark" giver massive tilskud til "alt det sunde" som du så rigtigt påviser... og at kommunen jo så selvfølgelig sørger for at man årligt har en max. betaling på 3000,- (Heeeeey så ved jeg lige pludeslig hvor jeg skal få mine 37000 til 3xIVF fra)

Nå ja, det var så økonomien jeg kom ind på, men med tankerne på valgkampen for ikke så længe siden.... så er det jo hovedsageligt, netop økonomien det handler om....!

P.S. Hvis det er Yoga hende Madonna laver, så er det virkelig en af de pænere øvelser hun laver! -hvorfor kunne de ikke bare vise et billede hvor hun laver "løven"??? (ned på alle 4, gøre sig skeløjet, tungen ud af halsesn og sige AAAAAAAAAARRRHHH - som en meget farlig løve)

 
At 11:48 AM, Anonymous Anonymous said...

Tanker fra en indforstået der til hver en tid vil være udeforstående!

Det er netop disse ønsker Amocca og I andre beskriver der gør det så svært for os der lever sammen med infertile/ufrivilligt barnløse/folk med reproduktiv skade..
Vi kan ikke gøre noget rigtigt. Alt hvad man siger/gør bliver set som et angreb på jeres smerte..

Det gør ondt ikke at kunne være der for én man elsker og ønsker at støtte!! Jeg glæder mig over at min søster har fundet åndsfæller på nettet som forstår og kan føle med.. For ligegyldig hvad jeg gør, siger eller tænker, så vil jeg desværre aldrig kunne hele hende...
Jeg elsker dog at læse med - og lærer mere om mere... Tak for det.

Held og lykke til jer alle, M

 

Post a Comment

<< Home




Powered by Blogger