Monday, February 07, 2005

Sygeplejerskekonsultationen der blev væk

Ja, så oprandt dagen hvor vi skulle til sygeplejerskekonsultation, den var længe ventet. Dette var mødet der skulle gøre det hele virkeligt for mig - jeg skulle have hormonerne udleveret og have forklaret hvordan man brugte dem og hvor ofte... Og vi glædede os til dette første rigtige skridt ind i vores behandling...

Men ak. Læger og sygeplejersker er også mennesker og kan også blive syge. Og en af sekretærerne ringede her til morges og var nødt til at aflyse vores tid pga sygdom på afdelingen, de havde simpelthen ingen der kunne snakke med os inden d. 18. februar. Så der har vi fået en ny tid.

Et kort øjeblik satte panikken ind, da det er meningen jeg skal starte med hormonerne d. 12. februar, je tænkte at nu ville hun sige at jeg desværre måtte vente til næste cyklus med at gå igang... Men pyyyyhaaaa.... roen bredte sig igen da hun udtalte de magiske ord: "Jeg sender næsesprayen med posten til dig"....

Så jeg starter altså stadig på nedregulering med næsespray d. 12. februar. 4 pust i døgnet, hver 6. time - skiftevis i højre og venstre næsebor. Mon ikke det er til at huske - selv for et fjols som jeg?
Og går det helt galt, så er vi jo heldigvis i den situation at vi har vores egen private fertilitetshotline vi kan ringe til... (Du kan vist ligeså godt sidde klar ved telefonen Helle ;) )

Labels:

3 Comments:

At 11:11 AM, Blogger Spirren said...

Jeg vil også ønske dig masse af held og lykke med på vejen...

Knus M.S

 
At 1:53 PM, Blogger soesterlystig said...

Jeg fik ingen bivirkninger overhovedet af næsesprayen. Om muligt tror jeg faktisk jeg var gladere mens jeg tog det. Jeg håber det bliver det samme for dig. Held og lykke med det!
Knus Soesterlystig (Søs)

 
At 10:33 PM, Blogger Amocca said...

Jeg starter på lørdag Sille - så det er da lige ved at vi skal følges ad :)

Søster? Må jeg linke til din blog?

 

Post a Comment

<< Home




Powered by Blogger