Sunday, September 11, 2005

Æg

Spejlæg, røræg, hårdkogte æg, æggesnaps, blødkogte æg, egg benedict, porcherede æg, bagte æg, dyppede æg, piskede æggehvider, æggekage, scrambled eggs, omelet, rå æggeblomme, æggemadder, syltede æg, egg florentine, devilled eggs, dybstegte æg, befrugtede æg...

Jojo, man kan få æg på mange måder...

5 Comments:

At 7:33 AM, Blogger Unknown said...

Så er der de sønderjyske solæg - der koges i eddikelage i en times tid og bagefter ligger i det i 6 uger. Og så er det noget med en masse snaps bagefter...
Vist egentligt ikke noget jeg bør anbefale til en der er G.I.D.M.E.B.

KRAM PUK

 
At 11:59 AM, Blogger Amocca said...

eeew! Vist ikke noget man bør anbefale til nogen som helst - det lyder utroligt ulækkert....

Amocca

 
At 1:23 PM, Anonymous Anonymous said...

jeg krydser fingre for dig.
Knus Christina. (kusinen)

 
At 1:47 PM, Blogger soesterlystig said...

Jeg kan bedst lide påskeæg!! For de er lavet af CHOCKOLADE!! he he...

 
At 7:02 PM, Blogger GitteK said...

må gi´Søs ret!
du glemte de aller aller vigtigste!
-Altså når vi snakker om mad :0)

 

Post a Comment

<< Home




Powered by Blogger