Æg
Spejlæg, røræg, hårdkogte æg, æggesnaps, blødkogte æg, egg benedict, porcherede æg, bagte æg, dyppede æg, piskede æggehvider, æggekage, scrambled eggs, omelet, rå æggeblomme, æggemadder, syltede æg, egg florentine, devilled eggs, dybstegte æg, befrugtede æg...
Jojo, man kan få æg på mange måder...
5 Comments:
Så er der de sønderjyske solæg - der koges i eddikelage i en times tid og bagefter ligger i det i 6 uger. Og så er det noget med en masse snaps bagefter...
Vist egentligt ikke noget jeg bør anbefale til en der er G.I.D.M.E.B.
KRAM PUK
eeew! Vist ikke noget man bør anbefale til nogen som helst - det lyder utroligt ulækkert....
Amocca
jeg krydser fingre for dig.
Knus Christina. (kusinen)
Jeg kan bedst lide påskeæg!! For de er lavet af CHOCKOLADE!! he he...
må gi´Søs ret!
du glemte de aller aller vigtigste!
-Altså når vi snakker om mad :0)
Post a Comment
<< Home