Wednesday, November 10, 2004

En laaaaaang dag

Ja, så kom jeg hjem igen fra indlæggelsesdagen på Skejby, så imorgen tidlig kl. 10 går det løs... eller det vil sige, imorgen kl. 10 får jeg hospitalstøj på og bliver lagt i en seng og vente... hehehe

Idag var så langtrukken. Jeg ankom kl.9.45 og der gik lidt over 6 laaaange timer inden jeg blev sendt hjem igen. Og i dette lange tidsrum snakkede jeg med 1 læge, 1 sygeplejerske og en narkoselæge - sammenlagt forløb de 3 samtaler over ca 25 minutter... resten var ventetid.... Kedeligt :(

Nå,men imorgen er den store dag - og jeg er ikke meget klogere nu end jeg var sidst jeg skrev - de ved stadig ikke præcis hvad de vil gøre og fjerne og hvad ved jeg - før de er derinde og kigge... Så det bliver spændende hvad jeg vågner op til haha.

Jeg skriver fredag eller lørdag når operationen er vel overstået og jeg er hjemme igen.

Labels:

2 Comments:

At 8:18 PM, Anonymous Anonymous said...

Hej, jeg var lige inde og kigge fra far-mor-barn. Det er da dejligt du allerede skal opereres, så du kan komme videre i systemet :)
Håber alt går fint i morgen og du kommer hurtigt hjem. Held og lykke. Knus Maria (Angel)

 
At 7:03 PM, Anonymous Anonymous said...

Hej Amocca.

Lige en lille tanke med på vejen.
Dagen før selve operationen, tog også en krig for mig. Jeg brugte fire timer på at snakke med lægen, få taget et par blodprøver og snakke to min. med narkoselægen.

Mange tanker fra Maggie (BIB)

 

Post a Comment

<< Home




Powered by Blogger